Sugestii & Reclamatii Sugestii si reclamatii privind serverul public CS.RGK.RO ! |
![]() | Vrei acces la chestii misto? Ca membru poti: Post. Raspunde acestui subiect.Link & images. Vezi link-urile si imaginile din acest post. Movie. Vezi filmele online de pe forum. Attachments. Descarca/vezi fisierele atasate din acest post. Say Thanks. Arata aprecierea ta prin trimiterea de multumire autorului. Rate. Evalueaza acest subiect cu o nota de la 1 la 5. Flag. Alerteaza Moderatorii si avertizeaza membrii in legatura cu o problema legata de acest post. Poll. Adauga un sondaj acestui subiect. Subscribe. Primesti notificari cu noile posturi ale acestui autor. Interesat? Inregistreaza-te sau Autentifica-te. |
Vezi rezultatele sondajului: Scoatem pluginul AntiSLR ? | |||
Da | ![]() ![]() ![]() ![]() | 16 | 64,00% |
Nu | ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 | 36,00% |
Votători: 25. Nu poți vota în acest sondaj |
![]() |
| LinkBack | Optiuni Subiect | Moduri de afișare |
| In legatura cu acest plugin "Anti silent run" , il scoatem sau il lasam ? | |||||
![]() |
|
|
SCOATEM !!! Motiv : acest slr (defapt russian walk) , facut din mousewheeldown/up +duck +ctrl +duck (un scroll full pana jos si un ctrl) este foarte bun atunci cand x-ulescu are polar si tu vrei sa ai o sansa sa iesi si sa tragi in el ... cel mai bine , iei un colt cu acest tip de duck , eviti multe gloante. Acest "russian walk" este absolut legal pe toate serverele , inclusiv pgl si alte comunitati mari. Atata timp cat este folosit in limita bunului SIMT , v-a fi ok. Rgk , daca poti sa permiti cateva duckuri repetate (3-4 russian duckuri) apoi al 5-lea sa fie blocat ,adica sa modifici cumva plginul , ar fi tzais. Votati da la acest referendum si basescu va v-a da 50 ron , faina , zahar si OO L.E : am uitat sa adaug , majoritatea astora care ii invit pe steam ma injura ca nu merge sa faca si ei un duck calumea , la fun asa ... (inca un motiv bun sa scoatem plgin) | |||||
![]() |
|
|
Citat:
![]() ![]() ![]() Eu sunt pentru pastrarea pluginului Respect | |||||
![]() |
|
|
Pluginul se poate modifica astfel incat sa se activeze dupa 2-3 duckuri-slr . Pe eurocs , daca mergi a prost in slr iti dai kill singur (nu slay) . Eu sunt PRO pentru MODIFICAREA pluginului , 3 duckuri = suficiente @RGK , daca-mi dai pluginul , incerc sa-l modific eu ![]() Nu le am cu pluginele dar ... invat
Last edited by redevestv; 25-11-09 at 17:57.
| |||||
![]() |
|
![]() |
Bookmarks |
Utilizatori activi în prezent vizualizează acest subiect: 1 (0 membrii si 1 vizitatori) | |
Optiuni Subiect | |
Moduri de afișare | |
| |
![]() ![]() |
Acum este ora 14:23. |
Help Community - RGK strike Gaming - Web | Inregistrare - Arhivă - Regulament |