Forum Home   BanList HLStatsX Image Hosting Redirecte Linkuri rapide
Du-te înapoi   RGK Forum • România > PC Zone > IT&Computers > Software
Inca nu esti membru!

Vrei acces la chestii misto? Ca membru poti:

Post. Raspunde acestui subiect.
Link & images. Vezi link-urile si imaginile din acest post.
Movie. Vezi filmele online de pe forum.
Attachments. Descarca/vezi fisierele atasate din acest post.
Say Thanks. Arata aprecierea ta prin trimiterea de multumire autorului.
Rate. Evalueaza acest subiect cu o nota de la 1 la 5.
Flag. Alerteaza Moderatorii si avertizeaza membrii in legatura cu o problema legata de acest post.
Poll. Adauga un sondaj acestui subiect.
Subscribe. Primesti notificari cu noile posturi ale acestui autor.

Interesat? Inregistreaza-te sau Autentifica-te.

Răspunde
 
LinkBack (1) Optiuni Subiect Moduri de afișare

  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
24-11-13
rgk
Fondator
Despre telefoanele XCell Stealth si Interceptoarele GSM
Share on facebookCe este   Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile.  -ul, algoritmul A5 si localizarea GSM?

- IMEI-ul (International Mobile Station Equipment Identity) reprezinta un cod format din 15 cifre, care este folosit pentru a identifica un telefon. Acest cod este unic, fiind un identificator care odata capturat de un interceptor   Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile.   va fi utilizat la interceptarea si localizarea telefonului.
- A5 este algoritm de criptare utilizat in retelele GSM pentru asigurarea securitatii si intimitatii traficului voce/date.   Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile.   pot anula criptarea comunicatiilor sau le pot decripta in timp real, prin tehnici complexe de extragere si calculare a cheii de autentificare Kc.
- Localizarea GSM se refera la stabilirea locatiei telefonului tinta de catre un interceptor GSM cu capabilitati de localizare GSM si/sau GPS, sau de catre operatorul GSM. Pentru localizare sunt trimise mesaje invizibile de introgare catre telefonul tinta, numite ping. In baza raspunsului automat al telefonului, se calculeaza pozitia sa.
Pentru mai multe informatii tehnice si explicatii, va recomandam sa parcurgeti glosarul de termeni de la finalul acestei pagini.

Toate modificarile parametrilor enumerati mai sus sunt identificate instant de catre telefoanele   Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile.  , care vor alarma utilizatorul de fiecare data cand o incercare de interceptare a telefonului este in curs.

Poti avea cu adevarat incredere in mobilul tau?

Orice   Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile.   nu este decat un dispozitiv de monitorizare la purtator. In ultimile decenii interceptarea telecomunicatiilor a devenit o industrie uriasa, permitand ascultarea de la distanta a oricarui telefon mobil. Interceptarea comunicatiilor mobile este adesea efectuata in timpul convorbirii telefonice, echipamentele folosite fiind avansate tehnologic si comercializate sub denumirea generica de intrceptoare GSM. Aceste sisteme sunt utilizate legal de multe servicii de informatii in scopul colectarii de informatii care nu pot fi dobandite pe alta cale, insa nu intotdeauna se intampla astfel. Diferite agentii straine sau locale, organizatii de securitate sau entitati diverse din aproape toate tarile intercepteaza telefoanele mobile si sunt capabile sa asculte convorbirile telefonice care pot contine informatii confidentiale si senzitive de natura politica, militara, economica sau privata. Utilizarea interceptarii telefoanelor mobile a devenit atat de simpla, raspandita si de necontrolat incat trebuie sa ne asumam faptul ca inregistrarile convorbirilor noastre telefonice private pot ajunge pe maini criminale sau in posesia peroanelor neautorizate.

Capturarea IMEI-ului si IMSI-ului

Orice telefon mobil are capacitatea de a-si optimizeaza automat receptia. Daca in preajma sa se afla mai mult decat un BTS accesibil, telefonul mobil va alege BTS-ul care va avea semnalul cel mai puternic. Un   Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile.   (denumit si IMEI/IMSI catcher) va clona un BTS real si va determina orice telefon mobil aflat in raza sa de actiune sa se autentifice in reteaua mobila falsa. Prin intermediul unei solicitari speciale de identificare transmisa mobilului, interceptorul GSM este capabil sa forteze transmiterea in clar a parametrilor IMEI si IMSI ale oricarui telefon. Astfel, intotdeauna este usoara atragerea telefoanelor mobile intr-o retea GSM falsa generata de un interceptor GSM, din moment ce telefonul nu va solicita niciodata autentificarea retelei, ci doar reteaua va solicita autentificarea telefonului. Interceptoarele GSM utilizaeaza tehnica manipularii BCCH pentru a transmite telefoanelor mobile faptul ca ele reprezinta BTS-ul cu puterea cea mai mare (pana la cateva sute de wati). Procedand astfel, interceptorul GSM reuseste sa determine ca telefoanele mobile aflate in raza sa de actiune sa se autentifice automat si sa se conecteze la acestea, iar de aici inainte interceptarea convorbirilor telefonice si a SMS-urilor devine o sarcina usoara intrucat interceptorul GSM poate sa suprime criptarea comunicatiilor. Toate convorbirile telefonice vor fi ascultate in clar, inregistrate si stocate in hard-drive-ul interceptorului. Idem si pentru SMS-uri. Deasemeni, prin modificarea parametrilor Cell ID si ARFCN ai retelei GSM originale (toti ceilalti parametri ai retelei reale vor ramane nemodificati, respectiv MCC, MNC, LAC), interceptorul GSM forteaza telefoanele aflate in aria sa de acoperire sa trimita automat cereri de inregistrare in reteaua GSM falsa generata de acesta, colectand in acest fel IMEI-urile si IMSI-urile telefoanelor din preajma.  Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile.  

Interceptorul GSM (denumit si IMEI/IMSI catcher) actioneaza asupra telefoanelor mobile din raza sa de acoperire prin metoda "man-in-the-middle attack", aparand pentru telefoanele mobile ca fiind BTS-ul cu cea mai mare putere de emisie (cel mai apropiat), si la care acestea se vor atasa (manipulare BCCH)...


 • Citeste tot articolul pe:   Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile.  

 • Last edited by rgk; 02-05-14 at 00:44.
  rgk is offline  
  Reply With Quote
  Răspunde

  Tags
  3g, back door, convorbire telefonica, dominator, gsm, gss pro-a, ibis, imei, imsi, interceptarea unui telefon mobil, interceptoarele gsm, interceptor gsm, neosoft, rohde schwarz, septier, sim, sms, software, spy call, telefon mobil, tmsi, xcell stealth

  Bookmarks


  LinkBacks (?)
  LinkBack to this Thread: http://forum.rgk.ro/software/5130-despre-telefoanele-xcell-stealth-si-interceptoarele-gsm.html
  Postat de For Type Data
  Despre telefoanele XCell Stealth si Interceptoarele GSM - Software This thread Refback 24-11-13 00:42

  Utilizatori activi în prezent vizualizează acest subiect: 1 (0 membrii si 1 vizitatori)
   
  Optiuni Subiect
  Moduri de afișare

  Reguli de postare
  Nu poti deschide subiect nou
  You may not post replies
  You may not post attachments
  You may not edit your posts

  BB code is Pornit
  emoticoanele sunt Pornit
  Codul [IMG] este Pornit
  Codul HTML este Pornit
  Trackbacks are Pornit
  Pingbacks are Pornit
  Refbacks are Pornit


  Linkuri rapide
  Acum este ora 19:38.    (Am uitat parola)