Romaneasca Muzica Romaneasca
» Vezi lista de muzica |
![]() | Vrei acces la chestii misto? Ca membru poti: Post. Raspunde acestui subiect.Link & images. Vezi link-urile si imaginile din acest post. Movie. Vezi filmele online de pe forum. Attachments. Descarca/vezi fisierele atasate din acest post. Say Thanks. Arata aprecierea ta prin trimiterea de multumire autorului. Rate. Evalueaza acest subiect cu o nota de la 1 la 5. Flag. Alerteaza Moderatorii si avertizeaza membrii in legatura cu o problema legata de acest post. Poll. Adauga un sondaj acestui subiect. Subscribe. Primesti notificari cu noile posturi ale acestui autor. Interesat? Inregistreaza-te sau Autentifica-te. |
![]() |
| LinkBack | Optiuni Subiect | Moduri de afișare |
| ![]() La aproape o saptamana de la condamnarea definitiva a lui Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare si de la presupusa tentativa de sinucidere, pe internet circula o serie de parodii la adresa acestor evenimente. Una dintre cele mai noi este parodia melodiei lui Connect-R "Vara nu dorm". Cu titlul "Vara m-omor (Nu trage Adriane!)", melodia incepe cu urmatoarele versuri: "Eu vara m-omor / Dar nicidecum cu somnifere / Si cum nu iau pastile / Ponto da-mi 3 revolvere". Link de download: Trebuie sa fii inregistrat si autentificat pentru a vedea linkurile. Versurile melodiei "Vara m-omor (Nu trage Adriane!)": Eu vara m-omor Dar nicidecum cu somnifere Si cum nu iau pastile Ponto da-mi 3 revolvere Trag in cinstea lu' basescu ca mi'a fost dor de el Si el trage'n cinstea mea fiindca m'ar arde la fel Am hibernat ca ursu'n opozitie Mutam sedinta la parnaie sau in arestu' de la militie Dimineata operare gatu' inca doare tare Ca un weekend la racoare e cat un sezon la mare Fratii mei Din toate partidele Care-ati furat pana v'ati ridicat vilele Mainile sus now Asa m-au prins in dormitor Nu de altceva dar eu vara , Eu vara m-omor , imi dau somn , politaii ma prind cu pistolu' tintind pt ca vara m-omor Eu vara m-omor Si nu am nici o vina Ca vara manevrele toate ies la lumina Manevre vad pe nasu pun pariu ca se combina Domnu procuror , ja d'aci de'o savarina , ah Ca merg direct la racoare , cu fularu' pe gat si cu papucii in picioare In bagaj am 3 romane langa bani de-nmormantare N-am nevoie de busola ca pistolu' trage tare Si jur ca nu ma luati de'acasa Am lasat si un bilet pe masa Si spune-mi cum iau condamnare Cand am o gasga'ntreaga'n spate care striga Fugi Adrianeeee Eu vara m-omor , imi dau somn , politaii ma prind cu pistolu' tintind pt ca vara m-omor
Last edited by rgk; 27-06-12 at 21:40.
| |||||
![]() |
|
![]() |
Tags |
adrian, adriane, basescu, condamnare, connect-r, dorm, impuscat, ma, nastase, nu, omor, opozitie, parlament, parlamentari, parnaie, pistol, politai, ponta, procuror, spaga, trage, vara |
Bookmarks |
Utilizatori activi în prezent vizualizează acest subiect: 1 (0 membrii si 1 vizitatori) | |
Optiuni Subiect | |
Moduri de afișare | |
| |
![]() ![]() |
Acum este ora 03:50. |
Help Community - RGK strike Gaming - Web | Inregistrare - Arhivă - Regulament |