JocuriAi ceva de comentat in legatura cu jocurile ? Posteaza aici !
Inca nu esti membru!
Vrei acces la chestii misto? Ca membru poti:
Post. Raspunde acestui subiect. Link & images. Vezi link-urile si imaginile din acest post. Movie. Vezi filmele online de pe forum. Attachments. Descarca/vezi fisierele atasate din acest post. Say Thanks. Arata aprecierea ta prin trimiterea de multumire autorului. Rate. Evalueaza acest subiect cu o nota de la 1 la 5. Flag. Alerteaza Moderatorii si avertizeaza membrii in legatura cu o problema legata de acest post. Poll. Adauga un sondaj acestui subiect. Subscribe. Primesti notificari cu noile posturi ale acestui autor.
?n caz ?n care ați uitat (din nou) de I Am Alive, Ubisoft a decis c? este momentul s? primiți un nou trailer pentru re?mprosp?tarea memoriei. Acesta prezint? „regulile” noii lumi post apocaliptice, ?n care cel mai mare pericol este praful. M?știle de gaze sunt o necesitate pentru pietonii din I Am Alive, iar aerul proaspat se gaseste doar la altitudini ridicate. Aparent o harta este absolut necesar? pentru navigarea orașului, iar faptele bune sunt ?ncurajate. Dați un click pentru toate aceste sfaturi din partea personajului principal al c?rui nume nici m?car nu cred ca a fost anunțat.