Faza Zilei ! Print-uri, poze, perle si intamplari haioase de pe serverul public cs.Rgk.ro ! |
![]() | Vrei acces la chestii misto? Ca membru poti: Post. Raspunde acestui subiect.Link & images. Vezi link-urile si imaginile din acest post. Movie. Vezi filmele online de pe forum. Attachments. Descarca/vezi fisierele atasate din acest post. Say Thanks. Arata aprecierea ta prin trimiterea de multumire autorului. Rate. Evalueaza acest subiect cu o nota de la 1 la 5. Flag. Alerteaza Moderatorii si avertizeaza membrii in legatura cu o problema legata de acest post. Poll. Adauga un sondaj acestui subiect. Subscribe. Primesti notificari cu noile posturi ale acestui autor. Interesat? Inregistreaza-te sau Autentifica-te. |
![]() |
| LinkBack (1) | Optiuni Subiect | Moduri de afișare |
|
MaRiO AnD: asaa maaaaa MaRiO AnD: ce bine MaRiO AnD: sa vezi ca nam wall MaRiO AnD: si nu mai acuza pe cei care au sunet MaRiO AnD: ca sa sti MaRiO AnD: ca eu am jucat si cu -eq-SeDaN MaRiO AnD: si cu Robert Gereveu Ionut ubh: lasa-ma te rog frumos cu eq sedan si dinastea MaRiO AnD: bine ma daca nu crezi MaRiO AnD: am jucat si pe sv de pgl MaRiO AnD: care tu cred ca nici nu ai auzit de ele Ionut ubh: mi se rupe mie cu cine si unde ai jucat Ionut ubh: da ma,esti un zeu si ai venit sa joci si tu cu slabanii de noi,stiu Ionut ubh: MaRiO AnD: hai bne MaRiO AnD: zi drq macar un sv de pgl MaRiO AnD: daca de tai mare MaRiO AnD: te* Ionut ubh: tu esti ala care se da mare Ionut ubh: nu stii sa citesti? MaRiO AnD: bne,bne MaRiO AnD: dar zi un sv de pgl Ionut ubh: nu mai suferi Ionut ubh: ca nu prea e loc MaRiO AnD: daca sti si esti bun Ionut ubh: ai probleme cu capul MaRiO AnD: ma-ta re MaRiO AnD: are* Ionut ubh: nu te suporti ma?sau ce? MaRiO AnD: taci drq ma din gat Ionut ubh: fmm de terminat Ionut ubh: nu te mai suporti observ MaRiO AnD: fmm Ionut ubh: dispari jegule MaRiO AnD: dispari u date drq de terminat jegos Ionut ubh: shh Ionut ubh: ciocu mic pegelistule Ionut ubh: canta la alta masa MaRiO AnD: ba ma lasi in pula mea odata MaRiO AnD: nu mai im freca o minte MaRiO AnD: date-n morti ma-ti de copil ambulant MaRiO AnD: taci drq acolo MaRiO AnD: si veziti de sv MaRiO AnD: ca e terminat si sv ala MaRiO AnD: nu vezi ca are doar 3 playeri MaRiO AnD: taci in mm tai din gura si inghite acolo pe sv tau MaRiO AnD: fmm de copchil ambulat Ionut ubh: copil analfabet ce esti,mai lasa cs si pgl si mai du-te in plm la scoala Ionut ubh: sa stii si tu sa scrii calumea Ionut ubh: analfabetule MaRiO AnD: taci in morti ma-ti MaRiO AnD: ca u nici 12 clase nai ma MaRiO AnD: date-n mm mati] Ionut ubh: mai arunca un i acolo...analfabetule ) MaRiO AnD: ma-ti Ionut ubh: se scrie cu inca un i Ionut ubh: dar de unde sa stii tu,ca esti un varzaune | |||||
![]() |
|
|
Faza e alta, omul vroia acces pe server...si mi-am batut capul cu el 10 minute ca sa ii explic ca trebuie sa isi faca un cont pe forum...si o cerere. Cumva si-a facut contul...dar cererea nu a mai reusit-o. Mai bine ![]() ![]() | |||||
![]() |
|
![]() |
Bookmarks |
![]() LinkBack to this Thread: http://forum.rgk.ro/faza-zilei/5099-perle-pe-server.html | ||||
Postat de | For | Type | Data | |
Perle pe server - Faza Zilei ! | This thread | Refback | 07-11-13 00:58 |
Utilizatori activi în prezent vizualizează acest subiect: 1 (0 membrii si 1 vizitatori) | |
Optiuni Subiect | |
Moduri de afișare | |
| |
![]() ![]() |
Acum este ora 03:08. |
Help Community - RGK strike Gaming - Web | Inregistrare - Arhivă - Regulament |