RGK Forum - România

RGK Forum - România (http://forum.rgk.ro/)
-   Actiune (http://forum.rgk.ro/actiune/)
-   -   Sword of Destiny (http://forum.rgk.ro/actiune/6744-sword-of-destiny.html)

rgk 07-04-16 23:49

Sword of Destiny
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

După mulți ani de singurătate, războinica Yu Shu Lien reiese la suprafață și călătorește spre Peking acolo unde se află legendara sabie a lui Li Mu Bai, cunoscută drept Destinul Verde. În pădure, trăsura lui Shu Lien este atacată de câțiva războinici din clanul West Lotus. Pe măsură ce se luptă cu ei, un călăreț mascat vine în ajutorul ei și, împreună, cei doi îi înving pe atacatori, iar identitatea unuia dintre ei este dezvăluită ca fiind un tânăr pe nume Wei Fang.

La turnul din West Lotus al războinicului Hades Dai sosește o tânără femeie pentru a-i cere să își unească forțele. Pe măsură ce Dai se apropie, ea încearcă să îl ucidă, însă acesta o alungă cu ușurință. Pe când Wei Fang se îndreaptă spre pădure, el este abordat de o vrăjitoare oarbă care îi cere să o ducă la Dai. Ea îi spune lui Dai că măreața lui sabie este întrecută de Destinul Verde și prevestește că dacă va fi să conducă Lumea Marțială va avea nevoie neapărat de acea sabie.

Lui Dai nu prea îi vine să dea buzna în casa fratelui împăratului, însă vrăjitoarea îi spune să îl trimită pe Wei Fang deoarece băiatul și sabia sunt legați de soartă. Shu Lien sosește în Peking și este dusă la Sir Te, un bărbat care-i este ca un tată și care a murit recent. Băiatul lui Te o întâmpină și îi spune că sabia este păstrată în casă. În acea noapte, Wei Fang încearcă să fure sabia, dar este descoperit de Snow Vase care, în timpul luptei, observă un semn din naștere pe pieptul intrusului care îi distrage atenția și îi permite acestuia să scape.Acum este ora 19:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.8.12 By TheCarbon
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © forum.rgk.ro
Proudly Powered by: vBSocial Notifications 6.2